top of page

DITT FØRSTE BESØK

Her er en liten guide til første gang du besøker oss på Æra Training.

KUN 3 MIN UNNA OSLO S

Kan være du jobber i nærheten eller må ta kollektiv for å komme til oss, det er null stress vi er kun 3 min unna Oslo S.

IMG_2855.PNG

TRENINGSSENTER PÅ ET HOTELL?

Vi er ikke et hvilket som helst treningssenter, vi holder faktisk til på Comfort Hotel Børsparken. Når du kommer inn så ser du en trapp ned til treningssenteret.

DU HAR NÅ ANKOMMET ÆRA TRAINING

Optimalt sett bør du kommer 10 minutter før gruppetimen starter, da har du tid til å gå på do og fylle flasken før vi setter i gang vår 55 minutters lange treningsøkt.

BLI GOD OG VARM

Hver eneste treningsøkt hos oss starter med en god oppvarming, først en generell oppvarming som øker kroppstemperaturen etterfulgt av en spesifikk oppvarming som tar for seg øvelsene vi skal gå igjennom. Alt veiledet av en profesjonell coach.

3-2-1 GO!

Du har nå fått veiledning på hva du skal gjøre og alt er klinkende klart for at du skal gjennom en treningsøkt som kombinerer styrke og kondisjon. I det du holder på med treningen vil det alltid være en coach som passer på at du beveger deg trygt og effektivt.

Har du noen skavanker du må ta hensyn til så tilrettelegger vi for det.

FIST BUMPS & HIGH FIVES

Velgjennomført treningsøkt, nå som du er ferdig vil det bli delt ut fist bumps og high fives for å skryte over innsatsen du har lagt ned.

Du rydder så på plass utstyret og avslutter økten med en oppsummering og en felles avsluttningsklapp. 

IMG_2857_edited.jpg

TAKK FOR BESØKET

Høres dette ut som noe for deg?

Test oss ut i 5 dager for 50 kr for å sjekke ut om vi er en match eller ei.

*Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

bottom of page